+19
°
C

Història del Club

This app does everything you could possibly want it to do and not only that, it is beautifully designed and extremely intuitive to use. Download it for FREE in the app store today.

Club Nàutic d'Amposta

El Club Nàutic Amposta va ser fundat el 20 de febrer de 1949, de la mà d’un grup de persones amants de l’esport i del riu, El Club Nàutic Amposta, té un historial plagat de títols nacionals e internacional, i és i ha sigut un viver d’excel·lents remers que l’han convertit en un dels clubs de referència del rem espanyol pels resultats que obté rere any.

Des de l’any 1970, que va ser l’any en què un remer ampostí va participar en un Campionat del Món de rem, fins en l’actualitat, any rere any el club de la capital del Montsià és un dels clubs que més remers aporta a la selecció. El Club Nàutic Amposta posseeix a les seves vitrines més d’un centenar de medalles en els Campionats d’Espanya, vint medalles dels Campionats del Món i sis esportistes Olímpics i amb quatre diplomes Olímpics, és per això que el club és una de les entitats amb més currículum esportiu de tota la demarcació de Tarragona.